Seko Iepirkumu grozs:

Atom 26 A+C daudzspraudņu rozešu bloks, ES, melna

Artikuls: 5039914
Mērvienība: gab
Krāsa: Melna
Ražotājs: EMUCA

VIDEO

Emuca Atom daudzsavienotājs ir efektīvs risinājums, kas piešķir jūsu mēbelēm funkcionalitāti. Tā novatoriskais dizains ar alumīnija krāsojumu vai melnu apdari ļauj to pilnībā integrēt biroja un mājas mēbelēs.
 
Atkarībā no izvēlētā modeļa tam ir divi F Schuko tipa (EU) ar maksimālo pieļaujamo jaudu līdz 3000W - 13A, divi USB savienotāji 5V līdzstrāvas elektronisko ierīču (1 x 2A / 2 x 1,5A) uzlādēšanai, neekranēts RJ45 E5 tīkla ports un HDMI 2.0 savienotājs.
 
Uzstādīšana ir ļoti daudzpusīga, jo tajā ir iekļauti ne tikai pieslēguma kabeļi perifērijas ierīču pievienošanai bez nepieciešamības izmantot instrumentus, bet arī 1,5 m kabelis ar spraudni darbam pie 250 V maiņstrāvas 50 Hz. Tam nepieciešama tikai apstrāde uz dēļa un ļauj to uzstādīt uz ļoti biezām virsmām, ne vairāk kā 36 mm. Stiprināšana tiek veikta ar kronšteiniem un skrūvēm, kas ir komplektā.
Cena ar PVN: 87.00 € / gab
Cena bez PVN: 71.90 € / gab
Ielikt grozā

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.