Seko Iepirkumu grozs:

Emuca

Mēs vēlamies dalīties ar savu darba veidu un apņemšanos ar biznesa modeli, kas vērsts uz kvalitāti, inovācijām risinājumos, ar skaidru apņemšanos nodrošināt ilgtspējību attiecībā uz vidi un virzīt uzņēmumu uz efektivitāti.

 

Ar vairāk nekā 35 gadu starptautisku pieredzi mēs vēlamies pavadīt savus klientus galvenajos Eiropas tirgos, nododot viņu rīcībā mūsu tirdzniecības birojus Itālijā, Francijā, Lielbritānijā, Portugālē un Spānijā, kā arī loģistikas centrus Itālijā. un Spānija, kuru kopējā platība ir vairāk nekā 21 000 m2, kas aprīkota ar modernām telemātikas sistēmām, automātiskām vertikālām noliktavām un novatoriskām pasūtījumu vadības sistēmām. Pašlaik mēs eksportējam uz vairāk nekā 50 valstīm.

Ar vairāk nekā 35 gadu starptautisku pieredzi mēs vēlamies pavadīt savus klientus galvenajos Eiropas tirgos, nododot viņu rīcībā mūsu tirdzniecības birojus Itālijā, Francijā, Lielbritānijā, Portugālē un Spānijā, kā arī loģistikas centrus Itālijā. un Spānija, kuru kopējā platība ir vairāk nekā 21 000 m2, kas aprīkota ar modernām telemātikas sistēmām, automātiskām vertikālām noliktavām un novatoriskām pasūtījumu vadības sistēmām. Pašlaik mēs eksportējam uz vairāk nekā 50 valstīm