Seko Iepirkumu grozs:

Atbalsta komplekts modulim

Artikuls: 7021554
Mērvienība: kompl.
Materiāls: Alumīnijs
Krāsa: Melna
Ražotājs: EMUCA

Zamak moduļu atbalsta komplekts. Montāža tiek veikta uz ZERO profiliem modulējot plauktu sistēmu.

 
ZERO profili un piederumi moduļu plauktiem. Profili tiek ražoti no alumīnija un savienošanas piederumi un balsti ir izgatavoti no zamak. Pateicoties tās vienkāršībai un dizainam, Zero sistēmu var viegli pielāgot jebkurai gaisotnei: mājām, skapjiem, birojam un veikaliem. Lai izveidotu ideālu kompozīciju, var apvienot dažādus elementus: koka vai stikla korpusus, moduļus vai nelielus skapīšus un iekaramās sliedes.
 
Zero sistēma ir pazīstama ar to, ka to ir viegli montēt, jo regulēšanai ir nepieciešami n instrumenti. Noregulējiet un novietojiet plauktus, neizjaucot nevienu elementu un bez īpašiem instrumentiem. Tā lielā kravnesība izceļas ar to, ka tā var izturēt vairāk nekā 100 kg uz vienu plauktu/moduli. Turklāt tā novatoriskā nulles stiprinājuma sistēma palielina satveršanas spēku, palielinoties tās atbalstītajam svaram. Piestiprināšanu pie profila var veikt dažādos veidos: piestiprinot pie sienas, pie grīdas vai pie griestiem, vai arī kombinējot abus.
ZERO sistēmas komponenti ietver visus montāžai nepieciešamos piederumus.
Cena ar PVN: 35.53 € / kompl.
Cena bez PVN: 29.36 € / kompl.
Ielikt grozā

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.