Seko Iepirkumu grozs:

Kombinētais ,izvelkamais + paceļamais plaukta mehānisms

Artikuls: 2046469
Mērvienība: kompl.
Materiāls: Metāls
Ražotājs: EMUCA

VIDEO

Kravnesība 40 kg

Oplà Folding+39 M120, slēpta sānu galdu sistēma ar ātru noņemšanu un pacelšanu. Šīs sistēmas izmantošana ir orientēta uz dzīvojamo istabu vai mājas biroju, jo minimālais uzstādīšanas dziļums ir 390 mm. To var izmantot arī citās mājas vietās. Mēs panākam virsmas, uz kuras mēs strādājam, pagarinājumu un to, ka tā atrodas vienā līmenī, pielāgojot savu pozīciju, lai tā būtu pilnībā vienā līmenī ar galveno virsmu.

 
Sistēmu var uzstādīt moduļos ar maksimālo platumu 1200 mm un minimālo dziļumu 390 mm, tādējādi panākot nosūkšanas virsmu 370 mm un kravnesību 40 kg.
 
Vadotnes ir savienotas ar profila palīdzību, kas nodrošina lielāku montāžas stabilitāti. Ja mēs vēlamies sistēmu uzstādīt uz moduļa, kura platums ir mazāks par 1200 mm, mēs izgriezīsim šo stabilizēšanas profilu, lai pielāgotu to vajadzīgajam platumam. Turklāt mehānismam ir atsperes, kas atvieglo mehānisma pacelšanas kustību.
 
Dēļi, kas veido atbalsta virsmu un priekšpusi, nav iekļauti.
Cena ar PVN: 420.54 € / kompl.
Cena bez PVN: 347.55 € / kompl.
Ielikt grozā

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.