Seko Iepirkumu grozs:
multicolor

Sienas gaismeklis CAMPIONE II, G9, IP20, maks. 40W, IP20, maks. 250V

Mērvienība: gab
Ražotājs: GTV

Campione sienas lampas armatūra – viens stils, daudzas iespējas
 
Campione LED sienas ķermeņi ir moderna lampu kolekcija mājām, birojiem un visiem interjeriem, kur svarīga ir klase, stils un elegance. Minimālistiskā forma ar modernām līnijām piešķir interjera dizainam raksturu, to smalki dekorējot, vienlaikus pildot savu funkcionālo uzdevumu izgaismot izvēlēto zonu. Lampas stiprinājumam ir iebūvēta G9 ligzda.
 
Sienas lampa Campione – lai arī tai ir ārkārtīgi vienkāršas līnijas – piedāvā diezgan plašas izvēles iespējas interjera apgaismojuma projektēšanā. Tas ir tāpēc, ka prožektors ir pieejams divās pamata opcijās – apļveida un taisnstūrveida – un divās krāsu versijās – elegantā plakanā melnā un smalki plakanā baltā krāsā. Tomēr ir vairāk...
 
Campione LED gaismas plankumi raida gaismu pretējos virzienos, un tos var uzstādīt vertikāli ar gaismas stariem, kas sniedzas uz augšu un uz leju, vai horizontāli ar gaismas stariem, kas tiek izmesti gar sienu. Smalkās, gandrīz filigrānas lēcas abās versijās atstāj lielisku iespaidu un piešķir šarmu interjera dizainam.
 
 
 
Armatūra ar augšup un lejup vērstiem gaismas stariem
 
Iebūvēta G9 ligzda.

Sienas gaismeklis CAMPIONE II, G9, IP20, maks. 40W, IP20, maks. 250V

Artikuls: OS-CAMD40WG9KW-00
Krāsa: Melna
Cena ar PVN: 13.00 € / gab
Pirkt

Sienas gaismeklis CAMPIONE II, G9, IP20, maks. 40W, IP20, maks. 250V

Artikuls: OS-CAMD40WG9KW-10
Krāsa: Balta
Cena ar PVN: 13.00 € / gab
Pirkt

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.